O NAMA

Geo Sistem Plus d.o.o.

GEO SISTEM DOO je preduzeće licencirano od strane Republičkog geodetskog zavoda. Preduzeće je specijalizovano, profesionalno osposobljeno i tehnološki opremljeno za pružanje svih vrsta geodetskih usluga.Agenciju čini mladi tim stručno osposobljenih profesionalaca koji sve usluge rešavaju u skladu sa važećim zakonskim propisima i standardima.

Pružamo kompletnu uslugu izvođenja geodetskih radova. Dugogodišnje iskustvo u radu, visok stepen znanja i obrazovanja, omogućili su nam da ostvarimo saradnju sa velikim brojem zadovoljnih, kako pravnih tako i fizičkih lica kao klijenata. Prilikom rada koristimo najmoderniju opremu, hardver i softver, što nam omogućava profesionalan, brz i efikasan završetak velikog broja predmeta.

Većina poslova zahteva i završavanje administrativnih poslova u katastru nepokretnosti, što takođe možemo obavljati u dogovoru sa strankama. Spremni smo da pružimo profesionalne savete u domenu našeg delovanja koji su besplatni.​

Cena naših usluga nije fiksno definisana i određuje se u zavisnosti od mnogo faktora. Svaki objekat ili parcela je zasebna celina u pogledu zakona. Svaka usluga koju pružamo je karakteristična i zahtevna na svoj način pa se tako i cene formiraju prema zahtevanoj tačnosti, složenosti i obimu posla, vremenu koje je potrebno da se posao obavi, težini uslova na terenu…

Cilj nam je brzo i efikasno ispunimo sve potrebe naručioca usluga. Naš tim je uvek spreman da odgovori i na najzahtevnije zadatke iz oblasti geodezije i projektovanja.

Preduzeće je osnovano 06.09.2006.god. i ima 5 zaposlenih.

 

Delatnost:

Geodetske usluge

– Snimanje situacija za potrebe parcelacija i projektovanja

– Izrada elaborata za uknjižbu stanova

– Obeležavanje objekata za početak gradnje

– Snimanje objekata za potrebe uknjižbe u katastar nepokretnosti

– Snimanje objekata za potrebe legalizacije

– Snimanje podzemnih vodova

– Omeđavanje parcela

– Parcelacije i preparcelacije

Oprema i vozila:

– Dve totalne stanice marke TopCon

– Dva GPS geodetska instrumenta marke TopCon

– Jedno terensko i jedno putničko vozilo

– Poslovni prostor površine 53 m2.

Image module
Image module
Image module